RBZ Rioolreiniging – Wij pakken rioolproblemen aan

Sterk in rioolwerk

Rioolbeheer

Kapotte rioleringsbuizen of verstoppingen in het riool kunnen voorkomen worden wanneer er periodiek onderhoud en inspectie plaatsvindt. Voorkomen is altijd beter dan genezen, toch? Laat daarom je riolering beheren en onderhouden door een met zorg geselecteerde riool vakman van RBZ Rioolreiniging. Neem vrijblijvend contact op met ons via 06-55327530 of vul het contactformulier in. Laat RBZ Rioolreiniging je adviseren over het onderhoud van je riolering en maak samen een gericht actieplan! Wij zijn snel bij u ter plaatse en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Waarom rioolbeheer?

Rioolbeheer is het regelmatig inspecteren en onderhouden van een riolering. Dat is nodig, want het riool bestaat uit vele verschillende onderdelen, zoals buizen, putten of pompen. Alle onderdelen dienen om afvalwater en hemelwater op een een veilige en gezonde manier af te voeren. Zo worden ziektes zoals cholera onder de bevolking voorkomen en kan vervuild water niet in het milieu terechtkomen.  

Komt er door een lekkage aan een leiding of door een ander mankement wel vervuild water uit de riolering in de bodem terecht? Dan moet deze bodem gesaneerd (ofwel: verschoond) worden. Als het vervuilde water uit jouw riolering afkomstig is, dan zijn de kosten voor de sanering voor jou! Daarnaast krijg je natuurlijk ook te maken met allerlei herstelkosten voor de leidingen zelf. Combineer al deze kosten en je krijgt een gepeperde factuur!