DIRECT CONTACT

tel.jpg
offerrte.jpg
Schermafbeelding 2019-07-02 om 22.59.15.

Riool reiniging

Verstoppingen, lekkages of rioollucht voorkomen? Riool reiniging is de oplossing! Reiniging van het riool is een complexe klus, vooral wanneer het snel moet. Bel 06-55327530 en laat ons uw riool reinigen om lekkages, verstoppingen en stank te voorkomen!

Wanneer is riool reiniging nodig?

In het dagelijkse leven bent u behoorlijk afhankelijk van uw afvoeren en van uw riool. Als er iets misgaat, dan kan uw huishouden of uw bedrijfsvoering ontregeld raken. Door uw riool te laten reinigen kunt u een hoop problemen voorkomen. Onze rioolspecialisten komen graag bij u langs in de volgende gevallen:

 

1. Voor preventieve rioolreiniging

Op dit moment is er bij u wellicht nog geen sprake van een rioolprobleem, maar om te voorkomen dat er alsnog één optreedt, kunnen onze vakmannen uw riool al reinigen. U kunt met hen ook afspraken om uw riool periodiek te reinigen. U sluit dan een onderhoudscontract met hen af.

2. Voor rioolproblemen

In uw woning of bedrijf treden regelmatig verstoppingen op en/of er hangt een sterke rioollucht. U kunt dan eerst een rioolinspectie laten uitvoeren. Als blijkt dat het probleem is ontstaan door een vervuild riool, dan kunt u deze door de rioolvakman laten reinigen.

Wat zijn de voordelen van een rioolreiniging?

Riool reiniging is nodig om lekkages, verstoppingen en stankoverlast te voorkomen dan wel meteen op te lossen. Ook voor grotere rioleringssystemen is periodieke reiniging belangrijk om schade door vervuiling te voorkomen. Door het riool op tijd te reinigen, blijft het goed onderhouden en kan het optimaal blijven functioneren.

 

Riool reinigen: effectief en preventief

RBZ Rioolreiniging staat 365 dagen per jaar voor u klaar. U kunt ze dag en nacht bellen om een afspraak te maken voor het reinigen van uw riool. Eventueel voorkomende rioolproblemen lossen zij ook graag voor u op, zodat u uw dagelijks leven zonder zorgen kunt voortzetten. Wees dus verstandig en schakel tijdig ons in om je riool te reinigen. Neem vrijblijvend contact op met ons via 06-55327530 of vul het contactformulier in.

IBAN   NL72 ABNA 0837 4056 96

BIC      ABNANL2A

KVK   73549819 

BTW  NL8595.71.981.BO1